Inreda båthuset

Om du är en person som tycker om att vara ute på vattnet har du säkerligen en båt. Men visste du att man kan ha någonting som kallas för båthus? Det är alltså ett hus som flyter på vattnet. I Sverige har båthus inte blivit så populärt ännu, men i bland annat Amsterdam kan du se båthus i nästan varje kanal.

Image

Att ha och leva i ett båthus är en speciell livsstil. Du måste därför vara säker på att du är med på allting som ingår i att ha ett båthus. Det kan bland annat hända olyckor som du inte vet hur du ska lösa. Då måste du ha koll på att det finns hemsidor som Happy Yachting där du kan beställa hem olika redskap och hjälpmedel, samt få tips och råd vid behov.

Litet och effektivt

Om du är sugen på att skaffa dig ett båthus måste du tänka på hur du ska inreda det. Det går inte att ta allting du har hemma i ditt nuvarande hus och ställa in det i båthuset. Utan båthusen klarar inte av hur mycket vikt som helst, och dessutom så är det inte så stort. Det betyder att du måste planera din inredning så att det blir så effektivt för dig och för båten. 

Känner du att detta skulle kunna vara någonting för dig så finns det massor med inspiration att finna på olika hemsidor. Du kan kolla på YouTube och få tips om hur du kan inredda båthuset, och så kan du gå med i olika grupper på nätet för att hitta andra med samma intresse.

Image